4 حبات فلفل الوان
1\2 كيلو لحم مفروم
1 بصلة متوسطة مفرومة
2 فص ثوم مفروم
1و1\2 كوب ارز مطبوخ
كوب طماطم مفرومة
1\2 كوب ورشستر صوص
1\2 كوب كاتشب
ملح حسب الرغبة
معلقة صغيرة بابريكا
معلقة صغيرة فلفل اسود
5 زيت زيتون
طريقة التحضير :
بقطع الفلفل ويزيل البذور منه
فى ماء مغلى يحتوى على قليل من الملخ يوضع حبات الفلفل لمدة 3 دقائق فقط
فى مقلاة كبيرة على نار متوسطة يوضع الزيت والبصلة وتقلب جيدا حتى يصبح لونها شفافا لمدة تقريبا 5 دقائق ثم يضاف الثوم ويقلب لمدة دقيقة
يضاف اللحم ويقلب ويضاف الطماطم المفرومة والملح والفلفل الاسود والبابريكا ويترك لمدة 5 دقائق ثم يضاف الارز
تحشى حبات الفلفل بالحشوة و ترص فى صينية
يخلط الورشستر صوص والكاتشب ويوضع معلقة كبيرة فوق حبات الفلفل
يخلط معلقة زيت وكوب ماء وباقى الصوص ويوضع فى الصينية وتدخل فرن ساخن على نار هادئة حتى يسوى تماما تقريبا لمدة 3\4 ساعة او اكثر
تقدم بالهنا
لا يوجد تعليقات
أضف تعليق