8 شرائح رفيعة كبدة عجل
2 بصلة متوسطة مقطعة شرائح
1 و1\2 كوب دقيق
ملح حسب الرغبة
1 معلقة فلفل اسود
1 معلقة بابريكا
2 معلقة زيت
زيت للقلى
طريقة التحضير :
تتبل شرائح الكبدة بالملح والفلفل الاسود والبابريكا
توضع فى الدقيق وتقلب جيدا على الجانبين
تقلى الكبدة فى زيت ساخن حتى تنضج
يوضع معلقتين زيت فى مقلاة ويضاف البصل ويتبل بالملح والفلفل ويقلب لمدة 3 دقائق يتغير لونه فقط
تقدم الكبدة مع البصل
لا يوجد تعليقات
أضف تعليق