المقادير :
2 ملعقة كبيرة زيت نباتي
1 بصلة مفرومة
2 بصل أخضر مفروم
1 فلفل حار مفروم
1 1/2 ملعقة كبيرة فلفل احمر مفروم
2 ملعقة كبيرة كاري
1 لتر كريمة طبخ
1\2 كيلو مكعبات السمك
1 ملعقة صغيرة بودرة ثوم
ملح حسب الرغبة
فلفل اسود حسب الرغبة
طريقة التحضير :
· يسخن الزيت
في قدر ويطهي البصل والفلفل الحلو والفلفل الحار لمدة 5 دقائق
· يضاف مسحوق
الكاري ويطهي لمدة 5 دقائق علي نار متوسطة
· يضاف
الكريمة ويطهي الخليط علي نار خفيفة حتي يصبح قوامه سميك
· يضاف السمك
ويطهي لمدة 5 دقائق حتي ينضج السمك تماما
· يتبل بالملح
والفلفل والثوم البودرة
· يقدم مع
أرز بسمتي
روووووووووووعة
ردحذف