المقادير :
1\2 كيلو لحم استيك مقطع مكعبات
3\4 ملعقة فلفل اسود
2 ملعقة كبيرة مسترده
4 فصوص ثوم مفروم
2 1\2 ملعقة كبيرة صلصة ورشستر
1\4 كوب عصير الليمون
1\2 كوب زيت زيتون
1 حبة فلفل احمر مقطعة مكعبات
1 حبة فلفل اصفر مقطعة مكعبات
1 حبة فلفل اخضر مقطعة مكعبات
1 بصلة متوسطة مقطعة مكعبات
اسياخ معدنية منقوعة فى الماء لمدة 30-45 دقيقة
طريقة التحضير :
فى وعاء كبير يخلط الثوم المفروم والمسترده والفلفل الاسود
والملح
يضاف صلصة الورشستر وعصير الليمون وزيت الزيتون ويخلط جيدا
يوضع الخضار فى 1\4 كمية التتبيلة ويقلب جيدا
يوضع مكعبات اللحم فى باقى التتبيلة
تقلب جيدا وتترك لمدة 1\2 ساعة او اكثر
ترص قطع اللحم مع البصل والفلفل فى الاسياخ
تسخن الشواية وتشوى اسياخ الكباب على الجانبين حتى تمام النضج
وتقدم
لا يوجد تعليقات
أضف تعليق