المقادير :
1 كيلو بطاطس حمراء مكعبات
1 بصلة مقطعة حلقات سميكة
1 فلفل احمر مكعبات
1 كوب سجق مقطع
1 كوب مشروم مقطع أرباع
1\4 كوب زيت زيتون
4 فصوص ثوم مفروم
1 ملعقة صغيرة زعتر مفروم
1 ملعقة كبيرة توابل مجففة
ملح وفلفل اسود
أعشاب طازجة
مفرومة
طريقة التحضير :
- توضع البطاطس فى ماء مغلى وتسلق لمدة 5 دقائق
- فى وعاء كبير يجمع بين الفلفل والبصل والمشروم والثوم والزيت والملح والفلفل الاسود والزعتر والاعشاب الجافة
- تخلط كل المكونات جيدا
- يضاف البطاطس وقطع السجق ويخلط جيدا
- يوضع على صينية مبطنة بورقة خبز ويدخل فرن حامى لمدة 1\2 ساعة على درجة حرارة 230
- يزين بالاعشاب الطازجة ويقدم
لا يوجد تعليقات
أضف تعليق