خضار مشوى مع السجق (بالخطوات المصورة )

0









المقادير :

1 كيلو بطاطس حمراء مكعبات
1 بصلة مقطعة حلقات سميكة
1 فلفل احمر مكعبات
1 كوب سجق مقطع
1 كوب مشروم مقطع أرباع
1\4 كوب زيت زيتون
4 فصوص ثوم مفروم
1 ملعقة صغيرة زعتر مفروم
1 ملعقة كبيرة توابل مجففة
ملح وفلفل اسود
أعشاب طازجة  مفرومة

طريقة التحضير :

  • توضع البطاطس فى ماء مغلى وتسلق لمدة 5 دقائق
  • فى وعاء كبير يجمع بين الفلفل والبصل والمشروم والثوم والزيت والملح والفلفل الاسود والزعتر والاعشاب الجافة
  • تخلط كل المكونات جيدا
  • يضاف البطاطس وقطع السجق ويخلط جيدا
  • يوضع على صينية مبطنة بورقة خبز ويدخل فرن حامى لمدة 1\2 ساعة على درجة حرارة 230
  • يزين بالاعشاب الطازجة ويقدم


لا يوجد تعليقات

أضف تعليق

وصفات قد تعجبك