المقادير :
1\4
كيلو كبد بقري شرائح
6
ملاعق كبيرة زبده
1
فص ثوم مفروم
1
ملعقة صغيرة زعتر مجفف
1\2
ملعقة صغيرة ملح
1\4
ملعقة صغيرة فلفل أسود
2
ملعقة كبيرة كريمة طبخ
طريقة التحضير :
في مقلاة علي نار متوسطة تذوب
3 ملاعق زبدة ويضاف الثوم ويطهي لمدة دقيقتين
يضاف الكبد ويتبل بالملح
والفلفل والزعتر ويقلي لمدة دقيقة علي كل جانب
ترفع من علي النار وتترك لمدة
5 دقائق تبرد
في وعاء الخلط يجمع بين الكبد
والكريمة وباقي الزبدة ويفرم
يستمر بالخلط حتي يصبح كريمي
ويتبل بالملح والفلفل
يوضع في برطمان زجاجي ويغطي ويوضع
في الثلاجة لمدة 5- 6 ساعات
يقدم
I LIKE THIS RECIPE
ردحذف